Firma GREENWOOD SRL a inceput activitatea in domeniul comertului cu amanuntul si cu ridicata in anul 2007.  Acesta este  momentul deschiderii primului magazin specializat pe comertul cu amanuntul al produselor nealimentare, detergenti, cosmetice, produse de menaj, in orasul Rovinari. Tot in anul 2007 s-a deschis si canalul de distributie avand ca arie de acoperire tot judetul Gorj.

Treptat, cu pasi mici dar siguri, activitatea firmei s-a dezvoltat ajungand in iunie 2017 la un numar de 12 magazine proprii, un depozit situat in Targu Jiu , Aleea Islaz , Nr. 6

Cele 12 magazine se localizeaza la urmatoarele adrese:

Targu jiu:

– Strada 1 decembrie 1918, Nr.40 MAGAZIN PRACTIC M 4-8
– Strada 1 decembrie 1918, bloc 108 parter MAGAZIN PRACTIC G2

Rovinari:

– Strada Pacii nr.13, MAGAZIN “LA DOI PASI” M11 – FRANCIZA METRO
– Strada Termocentralei, Nr.10, MAGAZIN PRACTIC S1
– Strada Prietenie F.N., MAGAZIN PRACTIC M9
– Aleea Pietii, BL. G4, PARTER, MAGAZIN PRACTIC M1

Targu-Carbunesti:

– Strada Pietii Nr.38 , MAGAZIN PRACTIC K1
– Strada Trandafirilor, parter commercial, bloc B – MAGAZIN TELEKOM

Novaci :

– Strada Eroilor, nr.110 – MAGAZIN TELEKOM

Bumbesti-Jiu:

– Strada Grigore Alexandru Ghica, Nr. 3 – MAGAZIN TELEKOM

Tismana:

– Strada Tismana, Nr.57A, MAGAZIN PRACTIC T1

Rugi:

– Sat Rugi, Nr. 306, Comuna Turcinesti, MAGAZIN PRACTIC M3

Greenwood a dezvoltat o retea de distibutie a produselor nealimentare, detergenti, cosmetice, articole de menaj avand o arie de acoperire atat in judetul Gorj cat si partial in judetul Hunedoara, orasele: Petrosani, Petrila, Vulcan, Lupeni deservind un numar de peste 500 de clienti persoane juridice.

Din anul 2016 am inceput sa dezvoltam un nou segment de activitate, acela al productiei de hartie igienica realizand un numar de zece tipuri diferite de produse din trei categorii de materie prima, respectiv: hartie alba celuloza 100%, hartie reciclata culoare natur si hartie reciclata culoare roz .

In anul 2017 am reusit sa aplicam si am fost acceptati pentru finantare in cadrul PROGRAMULUI NATIONAL MULTIANUAL DE MICROINDUSTRIALIZARE. Cu ajutorul financiar nerambursabil acordat de la bugetul de stat am reusit sa modernizam linia de productie si ambalare a hartiei igienice prin achizitia de utilaje noi si performante care ne ajuta sa crestem calitatea produselor noastre si sa marim capacitatea de productie.

Proiectul a fost implementat la punctul de lucru al firmei Greenwood situat in Aleea Islaz Nr. 6 acolo unde se gaseste si depozitul nostru de produse nealimentare, detergenti si articole de menaj.